QUEENS PIZZA DöNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4879 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Queens Pizza Döner. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 19:53 Heerlijk eten, niet te lang op hoeven wachten. Doen we vast vaker
21 mei 2024 om 18:37 Het eten was niet lekker,ijsbergsla was niet goed, de kip was verbrand dus de helft van het eten voor die prijs heb ik weggegooid.
19 mei 2024 om 22:02 Rond kwart voor 6 bestelling geplaatst en om kwart over 7 geleverd. Turkse pizza kaas was turkse pizza zonder kaas, en helemaal slap van de knoflooksaus.. 1 hap genomen en de rest meteen weg gegooid. Ik bestel al jaren maar na vandaag de laatste keer
19 mei 2024 om 20:15 Pizza S warm en niks op aan te merken
19 mei 2024 om 8:12 Zoals altijd …… bezorging snel en met een lach (ik ben ouderwets en hecht daaraan) en gewoon prima eten.
18 mei 2024 om 23:56 Altijd goed!
13 mei 2024 om 21:37 De beste pizza Pollo van heel rotterdam-zuid en ook altijd lekker warm
11 mei 2024 om 20:17 Prima bezorging, zo snel!! Eten ook goed!
6 mei 2024 om 8:51 Super snel bezorgd en super lekker zoals altijd!
5 mei 2024 om 3:50 Moest 2 uur wachten op het eten, Was lauw en me kinderen kregen pijn hun buik en zijn al heel de avond aan het overgeven,, Kaas van de kapsalon niet helemaal gesmolten en dan ook nog wat aan gebrand Pizza was vettig Was de eerste en de laastste
4 mei 2024 om 17:43 Zoals altijd snel , efficiënt en heerlijk
3 mei 2024 om 19:14 Weer prima eten snel bezorgd en prima Kwaliteit